Abraham Ceviz

Abraham Ceviz

Digital markedsførings ekspert

Om 

Abraham Ceviz

Hei, mitt navn er Abraham og jeg er en del av det dynamiske teamet hos Reklamedia, et ledende digitalt markedsføringsbyrå. Jeg er lidenskapelig opptatt av å hjelpe bedrifter med å vokse og nå sine mål gjennom effektiv online markedsføring.

Min ekspertise strekker seg over et bredt spekter av digitale plattformer og verktøy. Jeg har omfattende erfaring med SEO, både on-page og off-page, samt teknisk SEO. Jeg er dyktig i å utvikle og implementere omfattende digitale strategier, og jeg har en skarp evne til å analysere konkurrenter for å gi mine kunder en konkurransefordel.

Jeg er også dyktig i SEM, og jeg har en dyp forståelse av Google Analytics 4 (GA4), Google Tag Manager (GTM), og Google Search Console (GSC). Jeg har også erfaring med å jobbe med WordPress og Webflow for å bygge effektive og brukervennlige nettsteder.

Når det gjelder design, er jeg komfortabel med å bruke Figma og CorelDraw for å lage visuelt tiltalende og engasjerende innhold.

Jeg bruker en rekke verktøy for å sikre at jeg leverer de beste resultatene for mine kunder. Dette inkluderer Ahrefs, SEMrush, Screaming Frog, og Moz.

Jeg er alltid ivrig etter å lære og tilpasse meg nye trender i den digitale markedsføringsverdenen. Jeg tror på å levere resultater av høy kvalitet og setter alltid mine kunders behov først. Jeg ser frem til å hjelpe din bedrift med å vokse og oppnå suksess online.