Om Oss

Hvem er vi?

Velkommen til Reklamedia, en markedsføringsbyrå som er stolt av å hjelpe bedrifter med å utvikle deres virksomhet. Vår visjon er å skape en bedre og mer effektiv markedsplass for alle våre kunder, uavhengig av bransje eller størrelse på virksomheten.

Vårt team består av erfarne markedsførere, grafiske designere og digitale spesialister som arbeider sammen for å skape skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde. Vi jobber tett med våre kunder for å forstå deres virksomhet, deres målgruppe og deres utfordringer, og utvikler strategier som vil hjelpe dem med å nå deres mål.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester som inkluderer digital markedsføring, web design, sosiale medier, SEO og SEM , og vi holder oss alltid oppdatert på de siste trendene og teknologiene for å sikre at våre kunder får den beste tjenesten.

reklamedia Digital Marketing tjenester
reklamedia Digital Marketing tjenesterreklamedia Digital Marketing tjenester
Our results measured in numbers:
500+
Happy Clients
200m+
Users Acquired
250+
Team Members
3,000+
Projects Completed
Vår historie

Historien bak Reklamedia

Etablert i 2021, er Reklamedia forpliktet til å hjelpe bedrifter på tvers av bransjer med å øke sin markedsføringstiltak og få et konkurransefortrinn gjennom omfattende digitale markedsføringsløsninger.

Vi har tatt med vår erfaring fra forskjellige land i mer enn 10 år til Norge og vi bruker gjerne denne erfaringen til å utvikle og hjelpe norske bedrifter. Etter hvert som vi vokser, fortsetter vi å forbedre prosessene våre og investerer i toppmoderne verktøy og ressurser for å gi våre digitale markedsføringspartnere førsteklasses tjenester.

I starten var det ikke enkelt. Vi jobbet lange timer og gjorde mye research for å bygge et solid fundament for vår virksomhet. Vi visste at vi måtte tilby noe unikt for å skille oss ut i en bransje som allerede var overmettet. Vi satte oss derfor ned og utviklet en strategi som var skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. Vi ønsket å tilby en helt annen tilnærming enn de store byråene som ofte var kostbare og utilgjengelige for småbedriftseiere.

Sakte, men sikkert begynte vi å få inn kunder, og vår virksomhet begynte å vokse. Vi jobbet hardt og sørget for å være tilgjengelige for våre kunder når de trengte oss. Vi brukte alltid tid på å forstå deres virksomhet og mål før vi utviklet en tilpasset markedsføringsstrategi.

Nå, to år senere, har vi bygget et solid rykte i bransjen og hjulpet flere bedrifter med å oppnå suksess. Vi har utvidet vår kundebase, og jobber fortsatt med samme lidenskap og dedikasjon som i begynnelsen, og vi er stolte av å kunne bidra til suksess hos bedrifter i hele Oslo og omegn.

reklamedia Digital Marketing tjenesterreklamedia Digital Marketing tjenesterVåre verdier

Våre verdier som driver alt vi gjør

respekt

Respekt

Vi er dedikerte til å bygge langsiktige, gjensidig fordelaktige relasjoner med våre ansatte og kunder gjennom en positiv arbeidskultur, respektfull oppførsel og gjensidig tillit.

ærlighet

Ærlighet

Vi verdsetter ærlighet og åpenhet fremfor perfeksjonisme. Vårt team opprettholder åpen og ærlig kommunikasjon til enhver tid med høy grad av selvstendighet.

arbeidsmoral

Arbeidsmoral

Vi opprettholder en høy standard av profesjonalitet, engasjement og samarbeid på tvers av vårt team og jobber tett sammen for å oppnå et felles mål.

ansvar

Ansvar

Vi forventer det høyeste nivået av ansvarlighet i alle områder i vårt byrå. Vi tar ansvar i stedet for å lene oss tilbake og fremme en kultur der saker kan diskuteres åpent.

Våre ansatte

Det fantastiske teamet bak REKLAMEDIA

Kontor

Kom og besøk vårt kontor i OSLO

Reklamedia er et digital markedsføringsbyrå. Tiltrekk, imponer og konverter flere potensielle kunder på nett og få resultater med Reklamedia.

USA Flag - Agency X Webflow Template

San  Francisco, USA

1650 Page. San Francisco, California(CA), 94117
(415) 203 - 7468sanfrancisco@agency.com
Canada Flag - Agency X Webflow Template

Oslo

782 St Margarets Ave.   Toronto, ON K6A 7X4,
(613) 555 - 0195toronto@agency.com
UK Flag - Agency X Webflow Template

London, UK

9617 High Street, London WC21 8HZ
(078) 562 - 3705london@agency.com
reklamedia Digital Marketing tjenester