Mariye Ceviz

Mariye Ceviz

Rådgiver, SEO

Om 

Mariye Ceviz

Hei, mitt navn er Mariye, en lidenskapelig SEO og sosiale medier spesialist med over 4 års erfaring i digital markedsføring.

Min reise i digital markedsføring startet med en interesse for hvordan søkemotorer fungerer og hvordan sosiale medier har forandret måten vi kommuniserer på. Jeg har siden tilegnet meg en dyp forståelse av SEO innholdsstrategi, lenkebygging, lokal SEO, teknisk SEO, ON-page SEO, OFF-page SEO, SEO-konkurrentanalyse og sosiale medier markedsføring. Jeg har også omfattende erfaring med en rekke plattformer og verktøy, inkludert Wordpress, Webflow, Magento 2, Ahrefs, Semrush, Moz, Screaming Frog, Google Analytics, Google Ads og Google Search Console.

Jeg har hjulpet et mangfold av bedrifter, med å forbedre deres online synlighet, øke organisk trafikk og drive engasjement på sosiale medier.

Jeg tror på en tilpasset tilnærming til digital markedsføring. Hver bedrift er unik, og det er derfor jeg skreddersyr mine strategier for å passe til hver klients spesifikke behov og mål. Jeg er dedikert til å levere resultater og strever etter kontinuerlig forbedring og innovasjon i alt jeg gjør.

Når jeg ikke er dypt nedsenket i SEO eller sosiale medier, liker jeg å tilbringe tid med familien.

Hvis du er interessert i å forbedre din online tilstedeværelse og nå dine digitale markedsføringsmål, vil jeg gjerne høre fra deg.

Ta kontakt med meg i dag for å diskutere hvordan vi kan samarbeide for å gjøre din bedrift mer synlig på nettet.