SEM (Search engine marketing)

Søkemotormarkedsføring

Søkemotormarkedsføring eller SEM har et stort potensial for å hjelpe bedrifter med å nå sine mål på en rask og effektiv måte. Vi jobber hardt for å garantere at bedrifter og nettbutikker vises først i Google og Bing sine søkeresultater. Vi bruker søkemotorannonsering for å hjelpe deg å nå søkere som aktivt leter etter det du har å tilby. Det gjør det mye enklere å møte potensielle kjøpere på riktig sted og til rett tid. For å få mest mulig ut av dette, er det ideelt å ha eksperter som har lang erfaring med å posisjonere merkevarer i Google.

Søkemotormarkedsføring SEM
Tjenester

SEM tjenester

reklamedia Digital Marketing analys

Markeds analyse

Vi undersøker markedet din merkevare befinner seg i og former våre annonseringsstrategier etter hva akkurat din merkevare trenger.

reklamedia Digital Marketing seo search

Konkurent analyse

Vi spør deg om selskapene du ser på som dine konkurrenter. Deretter analyserer vi styrker og svakheter av de merkevarene du har oppgitt. Denne analysen hjelper til å identifisere muligheter og trusler.

reklamedia Digital Marketing chat

Målgruppe undersøkelse

Vi utfører en markedsundersøkelse for å identifisere dine potensielle kunder, slik at din bedrift når de rette kundene.

reklamedia Digital Marketing cog

Optimalisering

Vi integrer de relevante sporingskodene til din nettside og følger med på utviklingen.

reklamedia Digital Marketing analys

Nøkkelord analyse

Vi bruker markedes beste SEO verktøy til å identifiserer de mest populære søkeordene for din bedrift.

reklamedia Digital Marketing rapor

Rapportering

Vi gir deg tilbakemelding på arbeidet som er utført med Google Data Studio.

Et lite innblikk

Hva er egentlig SEM ?

SEM (Søkemotormarkedsføring) er en online markedsføringsstrategi som har som mål å øke synligheten til et nettsted på søkemotorens resultatsider (SERP). Dette kan gjøres gjennom ulike metoder som koblingsbygging, innholdsskaping, markedsføring i sosiale medier etc. Imidlertid refererer søkemotormarkedsføring generelt til betalt søk eller betal-per-klikk (PPC).

Hvordan fungerer SEM ?

SEM og SEO bør være grunnleggende deler av din online markedsføringsstrategi fordi algoritmene som driver søkemotorer blir mer sofistikerte for hver dag. Det betyr at en gjennomtenkt PPC ( pay per click) strategi har blitt en absolutt nødvendighet hvis du vil sikre høye rangeringer i søkene som er relevante for din virksomhet.

I søkemotormarkedsføring betaler annonsører for visninger som resulterer i søkemotoren. SEM ( search engine marketing) har som mål å nå brukere når de mest trenger informasjonen du har å tilby, noe som gjør PPC-annonsering ideelt sett mindre påtrengende.

Alt i alt kan en godt konstruert SEM-strategi også øke nettstedets SEO ved å tiltrekke høykvalitets trafikk. Søkemotorer som Google vil oppdage at din nettside er en autoritativ kilde, som igjen vil gi høyere rangeringer på sækemotorens resultatsider (SERP).

Send en forespørsel
reklamedia affilate

1. Organisk trafikk

Å generere organisk trafikk kan være en veldig lang og kjedelig prosess der resultatene kun sees på lang sikt. Søkemotormarkedsføring lar deg fremskynde denne prosessen og få brukere til nettstedet ditt fra begynnelsen. I tillegg kan du være trygg på at disse brukerne er interessert i det du tilbyr, siden de selv har søkt etter det.

reklamedia search analysis

2. Mer synlighet

Å vises i toppresultatene til Google og andre søkemotorer assosierer merkevaren din med et spesifikt behov selv om brukeren ikke klikker første gang de ser det.

reklamedia conversion

3. Flere konverteringer

Det endelige målet med Google Ads og andre søkemotormarkedsføringsverktøy er å forbedre forretningsresultatene. For å gjøre dette, må du opprette optimaliserte landingssider som setter brukerne på veien til konvertering.

seo team

4. For alle bransjer

En av de store fordelene med søkemotormarkedsføring er at det er en passende løsning for bedrifter i alle størrelser, siden minimumsinvesteringen er svært rimelig. På den andre siden kan du øke investeringene og kompleksiteten til dine kampanjer for å opprettholde kvalitet. Dessuten betaler du i form av klikk, derfor kan du være sikker på at budsjettet ditt blir brukt effektivt.

reklamedia checklist

5. Målbare resultater

Søkemotormarkedsføringsløsninger som Google Ads gir en rekke beregninger for kampanjer og lar deg vite hva som skjer til enhver tid. På denne måten er det veldig enkelt å korrigere kursen ved behov og få bedre resultater.

Vår Prosess

Annonseringsprosessen

Process - Agency X Webflow Template
01

Undersøkelser

Før vi starter med Google ADS-annonsering, settes det i gang en detaljert undersøkelsesprosess om din merkevare og målgruppe. I denne prosessen velger vi dine konkurrenter. Forskningsprosessen fortsetter ved å analysere detaljer i nettsider, sosiale mediekanaler, YouTube-kanaler, reklamemodeller og nøkkelord til våre valgte konkurrenter.

I tillegg til kanal- og digitalforskning setter vi i gang en detaljert undersøkelse om din merkevare produkt, personvern, samtidig dens fordeler og ulemper. Den pågående forskningen fortsetter med jevne mellomrom og vår valgte strategi styres av dataene som blir funnet.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Som et resultat av sektoranalyse undersøker vi kanaler i detalj og bestemmer de kanalene som det investeres.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Nettsider med annonseplass relatert til din merkevare undersøkes, og denne undersøkelsen fortsetter med jevne mellomrom. Som et resultat av denne forskningen, evaluerer vi de områdene det bør investeres på.
Process - Agency X Webflow Template
02

Konkurent analyse

Vi identifiserer dine konkurrenter med mange profesjonelle verktøy som Google ADS (Target Impression Share), SEMrush, Ahrefs, Similarweb. Etter denne analysen undersøker vi strategiene som er brukt av våre konkurrenter.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Vi undersøker nettsidene til våre konkurenter og evaluerer de strategiene som blir brukt. Videre undersøker vi nettsidenes innhold og gjennomsnittlig øktvarighet.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Vi analyserer annonsekanalene til våre konkurenter slik at vi kan gjøre det bedre.
Analytics - Agency X Webflow Template
03

Planlegging

Etter å ha fullført en grundig undersøkelse  går vi videre til planleggingsdelen. I denne prosessen bestemmer vi Google ADS-annonseringskanaler som vi ønsker å benytte. Som et resultat av dette oppretter vi kampanjer via Google ADS og sørger for at det blir publisert.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Vi sender kunden en rapport om budsjettplanlegging og arbeid som skal utføres.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Vi forbreder materialer ( tekst, bilder, videoer) som skal brukes og presenterer det til kunden. Etter gjennomgang og godkjenning fra kunden publiserer vi arbeidet som er gjort.
Featured Case Study

Browse our latest case study on email marketing

No items found.
Kontakt

Har du spørsmål?

Jobb med vårt utrolig dyktige team! Vi vil analysere din strategi, bestemme dine behov med fokus på resultater og budsjettoptimalisering. Vi tilbyr deg den beste løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt!

Meldingen din er sendt.
Vi kommer tilbake til deg innen 24-48 timer.
Oops! Noe gikk galt.