Web design

Web design byrå

Web design er en langsiktig investering som fokuserer på brukeropplevelse (user experience UX). Førsteinntrykket og måten du presenterer din bedrift på, avgjør hvordan du blir oppfattet. Reklamedia hjelper deg med å designe din nye nettside med sterke assosiasjoner og resultater, ved å fokusere på form og funksjon ved hjelp av HTML CSS og andre kodingspråk (coding languages). Ta kontakt allerede i dag og la vårt team av visual designers hjelpe deg!

Tjenester

Web design tjenester

reklamedia unik design

Unik design

Vi tegner unike, moderne og helt tilpassede design for din nettside.

reklamedia brukeropplevelse

Brukeropplevelse

Vi utarbeider brukervennlig og forståelig nettside for din merkevare.

reklamedia Digital Marketing checklist

Mobilvennlig

Vi legger vekt på at din nettside blir designet  mobilvennlig.

Digital Marketing target

Effektivitet

Vi vet hvor viktig tiden er, derfor utvikler vi nettsider raskt og effektivt.

reklamedia Digital Marketing seo search

SEO

Vi skriver koder ved å ta søkemotorer i betraktning.

Vår prosess

Hva er web design?

Webdesign er kunsten om å planlegere og arrangere innhold på en nettside slik at det kan deles med alle i verden. Website design bestemmer utseendet til din nettside sammen med kombinasjoner av estetiske og funksjonelle elementer som for eksempel dets farger (color scheme), fonter og grafisk design – i tillegg til å forme nettstedets struktur og brukernes opplevelse. Dette gjøres med tanke på ulike skjermstørrelser (screen sizes) og sørg for at innholdet (content is) tilpasset din målgruppe (target audience).

I dag er det å lage en god nettside nesten blitt obligatorisk. Uten en nettside vil det være vanskelig å nå mennesker på tvers av regioner. På grunn av dette, er verden av webdesign alltid like dynamisk og stadig i utvikling.

UI design og webdesign er ofte en samarbeidsprosess som kombinerer kunnskap og verktøy fra relaterte bransjer, alt fra webdesignstatistikk til SEO-optimalisering (search engines) og UX design. Webdesignere vil ofte samle fagfolk fra disse områdene som kan optimalisere ytelsen og fokusere på den større prosessen og resultatet. Vi benytter oss av designverktøy (design tool) av høy kvalitet for å sikre at brukeropplevelsen (users experience) er optimal.

Les mer om web design
web design

1. Gir et godt førsteinntrykk

Tenk på hjemmesiden din som forsiden til en avis. Det må være fristende, det må tiltrekke og oppmuntre folk til å gå dypere inn i din virksomhet og dens tjenester. Din nettside er også det første inntrykket folk får av din bedrift, så her er det viktig at du har en bra nettside som forteller potensielle kunder hva du står for.

web design seo

2. Hjelper deg å rangere på søkemotorer som Google

Den mest effektive SEO strategien starter allerede i begynnelsen. Et godt strukturert og optimalisert kode, kombinert med riktig SEO-strategi vil påvirke hvordan søkemotorer indekserer din nettside.
Våre webdesignere vil sørge for at din nettside er godt bygget og holdt oppdatert, slik at du ikke trenger å kjempe like hardt for synlighet.

Web design nettside

3. Får deg til å virke troverdig og tilgjengelig

En nettside med et profesjonelt utseende er et av de største tegnene på tillit som betyr at dine kunder  vil føle seg komfortabel med å fortsette reisen på din nettside. Jo lengre de besøkende forblir på din nettside, jo større sjanse har du for å fange disse potensielle kundene. Derfor er det viktig at du har, en riktig utformet web design.

Vår prosess

Annonseringsprosessen

Process - Agency X Webflow Template
01

Undersøkelse

Først av alt undersøker vi tjenestene som tilbys av din bedrift og analyserer i sektoren du befinner deg i. Deretter noterer vi ned viktige elemtenter. Etter at merkevareundersøkelsen blir fullført, kommer konkurrentanalyse inn i bildet. Merkevarens konkurrenter avsløres og din nettside undersøkes i detalj. Etter fullført analyse sendes det en rapport til vårt designteam.

Process - Agency X Webflow Template
02

Design

Brukervennlighet er det viktigste kjerne punktet i webdesign. I dette stadiet analyserer vi nærmere på de notater som er tatt og designer din hjemmesiden etter din godkjennelse.

Analytics - Agency X Webflow Template
03

Utvikling

Vi starter med å utvikle din nettside når vi har fått en godkjenning. Vi koder i detalj, hvor søkemotor kriterier og testing av sidehastighet blir tatt i betraktining.

Featured Case Study

Browse our latest case study on email marketing

No items found.
Kontakt

Har du spørsmål?

Jobb med vårt utrolig dyktige team! Vi vil analysere din strategi, bestemme dine behov med fokus på resultater og budsjettoptimalisering. Vi tilbyr deg den beste løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt!

Meldingen din er sendt.
Vi kommer tilbake til deg innen 24-48 timer.
Oops! Noe gikk galt.