SoMe ( social media marketing)

Annonsering i sosiale medier

Det er ingen tvil om at markedsføring i sosiale medier har mange fordeler for startups og etablerte bedrifter. Ved annonsering og oppdatering med riktig markedsføringsstrategi kan du eksponere varer og tjenester til den målgruppen du ønsker. Dette krever en grundig forståelse av din målgruppe og deres preferanser. Om du ønsker å skape merkevarebygging, mer relevant trafikk og sunnere kundetilfredshet, kan våre spesialister hjelpe deg.

Sosiale medier
Pakkeinnhold

SoMe tjenester

reklamedia Digital Marketing analys

Markeds analyse

Vi undersøker sektoren som merkevaren din befinner seg i og former våre annonseringsstrategier etter hva din merkevare trenger.

reklamedia Digital Marketing seo search

Konkurent analyse

Vi spør deg om selskapene du ser på som dine konkurrenter. Deretter analyserer vi styrker og svakheter av de merkevarene du har oppgitt. Denne analysen hjelper til å identifisere muligheter og trusler.

kode integrering

Kode integrering

Vi integrer koder til din nettside for å spore annonser i sosiale medier.

reklamedia Digital Marketing chat

Målgruppe undersøkelse

Vi utfører en markedsundersøkelse for å identifisere dine potensielle kunder, slik at din merkevare når de rette kundene.

Digital Marketing target

Remarketing

Vi annonserer til brukere som allerede har vært i kontakt med deg, din nettside eller dine produkter gjennom Google Ads.

Et lite innblikk

Hva er markedsføring i sosiale medier?

Markedsføring i sosiale medier er bruken av sosiale nettverk for å markedsføre produkter til en bedrift, gjennom foreksempel Facebook, Instagram annonser, ved å bruke influencere eller bygge en tilstedeværelse på nett, for å integrere seg med kunder.

Hvordan fungerer sosiale medier?

Sosiale medier er et nytt felt innen digital markedsføring som lar deg undersøke og forstå markedet og gir deg bedre innblikk av dine konkurrenter og hva publikum krever. For å oppgradere din virksomhet eller merkevare er det viktig å bruke sosiale medier. En vellykket gjennomført markedsføring i sosiale medier vil ikke bare oppgradere ditt salg, men vil også hjelpe deg med å bygge merkevarebevisthet og samtidig la deg komme i kontakt med dine potensielle kunder. Videre er det slik at du vil bli oppdatert med anmeldelser og rapporter som vil hjelpe deg med å ta bedre avgjørelser i fremtiden.

Send en forespørsel
reklamedia discussion

1. Kundetilfredshet

Sosiale medier er definitivt en god platform for sosialisering. Jo mer du kommuniserer med publikum, jo større sjanse har du for konvertering. Sett opp en toveis kommunikasjon med din målgruppe slik at deres ønsker blir kjent og interessen deres blir ivaretatt med letthet.

reklamedia growth chart

2. Merkevarebevisthet

SoMe  er en av de mest stressfrie og lønnsomme digitale markedsføringsplattformene som kan brukes til å øke virksomhetens synlighet. Ved bruk av annonser, uendelige kombinasjoner av bilder, videoer og interaktivt innhold, vil du øke merkevaregjenkjenningen din betydelig.

SEO presentation

4. Autoritet

For å gjøre din bedrift mer kraftfull spiller både merkelojalitet og kundetilfredshet en stor rolle, men vi må huske at alt handler om kommunikasjon. Når du svarer på det kunden spør om, poster ut originalt innhold, vil det hjelpe kundene med å bygge et positivt bilde i hodet og skape autoritet.

reklamedia search analysis

3. Mer trafikk

En av de andre fordelene med sosiale medier er at det også gir mer trafikk. Ved å dele innholdet på sosiale medier gir du brukerne en grunn til å klikke seg videre til din nettside. Jo mer kvalitetsinnhold du deler, desto mer inngående trafikk vil du få.

Vår Prosess

Annonseringsprosessen

Process - Agency X Webflow Template
01

Undersøkelse

Før vi starter med annonsering i sosiale medier, utføres det nødvendige analyser ved å undersøke sektoren du befinner deg i. Når dine potensielle konkurenter er identifisert, undersøker vi deres annonseringsmodeller, annonsespråk, nettsider og sosiale mediekanaler.

Siden produktkvalitet, prisfordel og mulighetene som tilbys alltid er faktorer som direkte vil påvirke annonsering i sosiale medier, tar vi også dette i betrakting i vår undersøkelse.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Annonsekanaler og områder det skal satses på fastsettes sammen med konkurrent- og sektoranalyse.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Undersøkelser av nettsider og sosiale medier blir gjennomført og nye ideer implementeres.
Process - Agency X Webflow Template
02

Konkurent analyse

Etter grundige undersøkelser av valgte konkurenter, ser vi på deres annonsetyper, demografi og målgrupper. Deretter utfører vi en konkurrentanalyse.

I denne prosessen identifiserer vi potensielle selskaper som kan konkurrere med din merkevare, undersøker deres strategier og tar deg et skritt foran ved å skape nye ideer.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Nettsider, bruk av sosiale medier, produktpriser, fordeler og ulemper til dine identifiserte konkurrenter avsløres.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Konkurentenes investeringer og deres annonstestrategi blir analysert, for å planlegge veien videre.
Analytics - Agency X Webflow Template
03

Planlegging

Etter å ha fullført grundige undersøkelser og konkurrentanalyser, lager vi en kalender for din merkevare. I denne prosessen utarbeides det en plan for de neste 15 dagene.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Budsjettplanleggingen av annonsearbeidet som skal gjøres utarbeides og presenteres.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Bilder som skal brukes i annonser i sosiale medier utarbeides og målgrupper opprettes.
04

Gjennomføring

Nå er alt klart. Etter å ha fullført alle nødvendige trinn i annonsering på sosiale medier, er det på tide å vise merkevaren din til de rette personene, på rett sted og på kort tid. Det er på tide å få sunn trafikk eller salg ved å implementere annonser og bilder til utvalgte målgrupper.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Annonsearbeid kontrolleres daglig og nødvendige inngrep blir gjort.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Hver måned blir det utarbeidet en rapport som tolkes og sendes videre til den bedriften det gjelder.
Featured Case Study

Browse our latest case study on email marketing

No items found.
Kontakt

Har du spørsmål?

Trenger du eller din bedrift hjelp til å øke synlighet, skape trafikk, engasjement eller verdi i sosiale medier? ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg med markedsføring i sosiale medier ved å utvikle innholdsproduksjon, oppsett av konto samt daglig vedlikehold og optimalisering.

Meldingen din er sendt.
Vi kommer tilbake til deg innen 24-48 timer.
Oops! Noe gikk galt.