SEO ( Search engine optimization)

AI-Basert SEO Byrå i Norge

Som et AI-basert SEO byrå i Oslo, jobber vi utrettelig for å sikre at bedrifter rangerer øverst i Googles søkeresultater. Vårt spekter av SEO tjenester omfatter målrettet innholdsskaping, tekniske tiltak, og synergiske samarbeid, alt for å støtte bedrifter i å nå deres forretningsmål. Google oppdaterer sin søkemotor årlig med nye regler som påvirker nettsiders plassering i søkeresultater. Som respons på dette, tar vi ansvaret for å holde oss oppdatert med Googles retningslinjer, slik at du kan fokusere på dine kjerneoppgaver.

SEO byrå og SEO tjenester i Oslo
Tjenester

AI-Basert SEO Byrå Tjenester

søkeordsanalyse

Søkeordsanalyse

Vi bruker markedes beste SEO verktøy til å identifiserer de mest populære søkeordene for din bedrift.

teknisk seo

Teknisk SEO

SEO er avhengig av et solid teknisk grunnlag. Vi identifiserer dine tekniske problemer, utfører regelmessige analyser og jobber for å utvikle til en bedre "Health score".

konkurent analyse

Konkurent analyse

Vi analyserer konkurrentenes koblingskilder, trafikkkanaler og alle viktige grep som er gjort. Deretter lager vi en strategisk plan for at du oppnår de beste resultatene.

Innholdsproduksjon

Vi utfører SEO innholdsproduksjon, copywriting og innholdsoptimalisering, basert på din merkevare og målgruppe ved forespørsel.

lenkebygging

Lenkebygging

Basert på våre markedsanalyser, tilbyr vi lenker som vil drive trafikk, engasjere seg i atferd og gi høyere konverteringer for din nettside.

Et lite innblikk

Hva er SEO?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er en digital markedsføringsstrategi som har som mål å hjelpe en nettside eller innhold til å rangere høyere på søkemotorer. Dette kan gjøres gjennom ulike metoder, blant annet ved å lage innhold av høy kvalitet, optimalisere innhold rundt spesifikke søkeord og bygge tilbakekoblinger. Trafikk som kommer via SEO blir ofte referert til som «organisk søketrafikk» for å skille den fra trafikk som kommer gjennom betalt søk (PPC). SEO tjenester er tilgjengelige fra mange selskaper som har spesialisert seg på dette området.

Hvordan fungerer SEO?

Søkemotorer som Google bruker en algoritme eller et sett med regler for å bestemme hvilke sider som skal vises for et gitt søk. Disse algoritmene har utviklet seg til å være ekstremt komplekse, og tar i betraktning hundrevis eller til og med tusenvis av forskjellige rangeringsfaktorer for å bestemme rangeringene til SERP-ene deres. Det er imidlertid tre kjerneverdier som søkemotorer evaluerer for å bestemme kvaliteten på en nettside og hvordan det skal rangeres:

Lenker – Lenker fra andre nettsteder spiller en nøkkelrolle i å bestemme rangeringen av nettsiden i Google og andre søkemotorer. Årsaken er at en lenke kan sees på som en avstemning om kvalitet fra andre nettsteder, siden det er usannsynlig at nettside eiere vil lenke til andre nettsider som er av dårlig kvalitet. Nettsteder som henter lenker fra mange andre nettsteder får autoritet (kalt «PageRank» i Google) i søkemotorenes øyne, spesielt hvis nettstedene som linker til dem selv er autoritative. Levert SEO tjenester kan hjelpe deg med å bygge kvalitetslenker til nettstedet ditt.

Innhold – I tillegg til å se på lenker, analyserer søkemotorer også innholdet på en nettside for å finne ut om det vil være relevant for et gitt søk. En stor del av SEO ligger i å lage innhold som er målrettet mot søkeordene som brukere søker etter. Gode SEO tjenester kan hjelpe deg med å produsere høykvalitetsinnhold som er optimalisert for søkemotorer.

Sidestruktur - Den tredje kjernekomponenten i SEO er sidestruktur. Siden nettsider er skrevet i HTML, kan måten HTML-koden er strukturert på, påvirke en søkemotors evne til å evaluere en side. Å inkludere relevante søkeord i tittelen, URL-en og overskriftene på siden og sørge for at et nettsiden er gjennomsøkbart, er handlinger som nettstedeiere kan utføre for å forbedre SEO-en til nettstedet. Teknisk SEO er en viktig del av denne prosessen,

Søkemotoroptimaliseringsprosessen innebærer å optimalisere hver av disse kjernekomponentene i søkemotoralgoritmer for å rangere høyere i søkeresultatene.

Les mer om SEO ->
tillit og troverdighet

1. Tillit og troverdighet

Nettsteder som rangerer høyt på SERP-er anses å være av høyeste kvalitet og mest pålitelige. Resultatene som vises på den første siden er de mest relevante, noe som resulterer i mer troverdighet for virksomheten eller nettstedet. Å ha riktig innhold på siden og en god brukeropplevelse vil hjelpe nettsiden til å rangere høyere.

bedre brukeropplevelse

2. Bedre brukeropplevelse

Brukeropplevelse har blitt alle markedsføreres førsteprioritet. Alle ønsker bedre organiske rangeringer og maksimal synlighet. Det er imidlertid få som innser at optimal brukeropplevelse er en stor del av å komme dit. Google har lært hvordan man tolker en god eller ugunstig brukeropplevelse, og dermed har en positiv brukeropplevelse blitt et sentralt element for en suksessfull nettside.

høyere traffik

3. Høyere traffik

SEO hjelper til med å tiltrekke enhver bruker med intensjon til enhver tid, uavhengig av fasen av kundereisen brukeren er i. Den er avhengig av søkeord og fraser for å tiltrekke publikum til spesifikke produkter og tjenester. Bedrifter kan lage en liste over søkeord som de ønsker å rangere for, og deretter bygge innhold rundt disse søkeordene.

SEO relevant

4. Mer for pengene

SEO er relativt billig i det store og hele, og utbetalingen vil mest sannsynlig være betydelig når det gjelder en merkevares fordel for bunnlinjen. Dette er ikke en markedsføringskostnad; dette er en faktisk bedriftsinvestering. Eksemplarisk SEO-implementering vil bli bedre for hvert år og som de fleste ting i livet, vil det bare bli bedre med jo mer oppmerksomhet (og investering) det får.

Ut enim ad minim veniam quis

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit condim entum justo quis pellen et dignissim amet

Replay animations
Vår prosess

Annonseringsprosessen

Process - Agency X Webflow Template
01

Undersøkelse

Vi utfører en omfattende analyse av din bransje, inkludert ulike nettsider, investeringer, bruk av kanaler og andre ressurser, med fokus på AI-basert SEO.

For å gi et eksempel: La oss si at du driver er en e-commerce platform; Da vil vår analyse være basert på blant annet produkt-, pris- og modellundersøkelser.

Produkter, priser, modeller og SEO innhold, spiller en direkte rolle i søkemotoroptimalisering. Så her er det viktig å ta i betraktning rådene fra vårt SEO byrå, ettersom vi er her for å fungere som et lag sammen med deg

Check Icon - Agency X Webflow Template
Det gjennomføres en markeds analyse som omfatter blant annet status, trend og investeringer.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Det gjennomføres en analyse av merkevarenes bruk av nettsider og deres innholdsproduksjon.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Vi undersøker de ulike kanalene som blir brukt og jobber videre med å planlegge investeringer.
Process - Agency X Webflow Template
02

Konkurent analyse

Vi undersøker konkurentenes toppsider og deres søkeord som gir høyest trafikk. Deretter finner vi de beste kildene som deres nettsider lenker fra. Vi undersøker også bruk av kanaler og strategier. Som et resultat av forskningen lager vi en strategisk plan som vil utvikle din bedrift.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Omfattende konkurrentanalyse utføres med Ahrefs, SEMrush, SEO Monitor og SEO Powersuite-verktøy.
Check Icon - Agency X Webflow Template
De beste sidene, søkeordene og koblingskildene bestemmes.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Med utvalgte strategier, starter vi å jobbe for en bedre merkevareutvikling.
Analytics - Agency X Webflow Template
03

Planlegging

Som et resultat av den tekniske analysen fikser vi de problemene som negativt påvirker nettsidens health score. Innhold er en av de viktigste sakene. Vårt team skaper et nytt innhold. Innholdet blir videre presentert for din bedrift.

Vårt viktigste kriterium er merkevarebygging. Vi er ikke avhengige av ytelsen til visse søkeord. Vi fokuserer heller på gjeldende trend, organiske konverteringer og organisk trafikk.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Vi analyserer de problemene som resulterer og lager en plan for å løse teknisk SEO.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Det gis omfattende tilbakemeldinger til din bedrift om utvikling av innhold og innholdsoptimlaisering. Prosessen blir planlagt.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Vi avklarer de ressursene og kanalene som vil lede til suksess.  
Featured Case Study

Browse our latest case study on email marketing

No items found.
Kontakt

Har du spørsmål?

Jobb med vårt utrolig dyktige team! Vi vil analysere din strategi, bestemme dine behov med fokus på resultater og budsjettoptimalisering. Vi tilbyr deg den beste løsningen. Ikke nøl med å ta kontakt!

Meldingen din er sendt.
Vi kommer tilbake til deg innen 24-48 timer.
Oops! Noe gikk galt.