Hvordan bruke ChatGPT 4o? Her er OpenAIs brukerveiledning for den stemmestyrte assistenten

Hvordan bruke ChatGPT 4o? Her er OpenAIs brukerveiledning for den stemmestyrte assistenten

OpenAI har lansert sin nye flaggskipsmodell GPT-4o, som kan resonere i sanntid over lyd, bilde og tekst. Men hvordan bruker

OpenAI har lansert sin nye flaggskipsmodell GPT-4o, som kan resonere i sanntid over lyd, bilde og tekst. Men hvordan bruker man ChatGPT 4o? Her er det du trenger å vite:

OpenAI har nylig introdusert GPT-4o, en ny AI-modell som kan resonere i sanntid over lyd, bilde og tekst. Modellens imponerende evner, kombinert med selskapets live-demonstrasjoner, har allerede gjort folk målløse. Så, hvordan bruker man ChatGPT 4o? La oss gå gjennom det steg for steg.

Hvordan bruke ChatGPT 4o?

OpenAI gjør GPT-4o tilgjengelig for alle. Du trenger ikke anstrenge deg mye for å bruke ChatGPT 4o. Her er hva du må gjøre for å bruke den nye stemmestyrte assistenten 👇

  1. Åpne ChatGPT-mobilappen eller gå til https://chat.openai.com/ på datamaskinen eller telefonen din.
  2. Logg inn hvis du allerede har en OpenAI-konto, eller opprett en ny konto gratis hvis du ikke har en.
  3. Når du har logget inn, kan du begynne å bruke GPT-4o gratis. Når bruksgrensen nås, vil du automatisk bli byttet tilbake til GPT-3.5.
  4. Hvis du er ChatGPT Plus-abonnent, kan du velge GPT-4o fra rullegardinmenyen øverst på siden.

Hva er ChatGPT enkelt forklart?

Er ChatGPT 4o gratis?

Ja, ChatGPT 4o er helt gratis å bruke. OpenAI har uttalt at brukere på gratisnivå automatisk vil bli dirigert til GPT-4o som standard. Imidlertid vil antallet meldinger du kan sende med GPT-4o være begrenset basert på bruk og etterspørsel. Når du når disse grensene, vil den gratis versjonen automatisk bytte tilbake til GPT-3.5.

Gratis brukere av GPT-4o vil ha tilgang til funksjoner som dataanalyse, filopplasting, søk på nettet eller i modellen, utforsking og bruk av andre GPT-er, og bildedetektering. GPT-4o kommer med avanserte visuelle funksjoner som forbedrer nøyaktigheten i å forstå bilder du deler.

Brukere på gratisnivå kan oppgradere til Plus-versjonen for $20 + MVA = 25 dollar (270kr) per måned. ChatGPT Plus- og Team-abonnenter vil ha større bruksgrenser og tilgang til både GPT-4 og GPT-4o på chatgpt.com. Plus- og Team-brukere kan velge GPT-4o fra rullegardinmenyen øverst på siden.

Fra og med i dag kan Plus-brukere sende opptil 80 meldinger hver tredje time med GPT-4o og opptil 40 meldinger hver tredje time med GPT-4. OpenAI nevner også at disse grensene kan reduseres i perioder med høy etterspørsel. For Team-brukere i arbeidsområder er meldingsgrensen høyere enn for Plus-brukere. Det er verdt å merke seg at ubrukt melding/forespørsel ikke overføres.

ChatGPT Enterprise-kunder vil få tilgang til GPT-4o i fremtiden. Selskapet har foreløpig ikke gitt en spesifikk dato, men sier at det vil skje "snart". ChatGPT Enterprise-brukere vil ha ubegrenset, høyhastighetstilgang til både GPT-4o og GPT-4. GPT-4o vil være aktivert som standard for Enterprise-brukere, men de kan også velge andre modeller fra menyen øverst på siden, akkurat som Plus- og Team-brukere.